Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η απόφαση για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας είναι στα χέρια όλων μας!!!!

Άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων.
Παρ.3. Ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή, διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία.

Παρ.4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. 

Οι πολιτικοί μας έχουν παρακάμψει το Σύνταγμα!
Το έχουν καταλύσει με τις διεθνείς συμβάσεις και τα μνημόνια που έχουν υπογράψει προς όφελος των δανειστών μας.
Παραχώρησαν εθνική κυριαρχία και ορυκτό πλούτο δήθεν για την σωτηρία της Ελλάδας.

Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται η προδοσία σε βάρος του λαού και της χώρας......
Ο ίδιος ο πρώην επίτροπος Οικονομικών της Ε.Ε. με έγγραφό του στη Βουλή ομολογεί ότι κακώς συνυπολογίστηκαν στο έλλειμμα, και τα χρέη των ΔΕΚΟ.» Σας υπενθυμίζουμε εδώ, ότι η αύξηση του ελλείμματος ήταν απαραίτητη για να δικαιολογήσει την είσοδο του ΔΝΤ στην χώρα μας η τότε κυβέρνηση του ΓΑΠ.
Οι εταίροι-δανειστές μας παραδέχονται πλέον ότι η αποχώρηση της Ελλάδος από το Ευρώ και την οικονομική νομισματική ένωση, θα ήταν καταστροφή για την Ε.Ε. Αυτό δήλωσαν η κυρία Μέρκελ , ο κ. Σό’ι’μπλε, και ο κ. Γιούνγκερ του EUROGROUP. 

Καταλάβατε τι έγινε;Καταλάβατε την κοροϊδία;Ενώ δηλαδή,οι πολιτικοί μας είχανε το "όπλο" της χρεωκοπίας εντός ευρώ ,στα χέρια τους την περίοδο των διαπραγματεύσεων,αντί να το στρέψουν απέναντι στους δανειστές-τοκογλύφους,οι πολιτικοί μας το έστρεψαν στον κρόταφο του Ελληνικού λαού και εκτέλεσαν το μέλλον και τα όνειρα των Ελλήνων προς όφελος των δανειστών!

Το αποτέλεσμα των "διαπραγματεύσεων" ήταν να ψηφιστεί  το νέο Μνημόνιο με το Αγγλικό δίκαιο (το αυστηρότερο δίκαιο υπέρ του δανειστή), να ψηφιστεί το PSI(κούρεμα των αποθεματικών των ταμείων και των οργανισμών), και η νέα δανειακή σύμβαση.Κι όλα αυτά για να χορηγήσουν στη χώρα μας ένα νέο δάνειο ύψους 130 δις. ευρώ το οποίο όμως πηγαίνει εξολοκλήρου σε ειδικό ταμείο για να αποπληρώνουμε αποκλειστικά και μόνο, τα τοκοχρεολύσια στους τοκογλύφους των διεθνών τραπεζών και των εταίρων μας χωρίς να πηγαίνει ούτε ένα ευρώ για τον Ελληνικό λαό.

Στην ουσία δηλαδή φόρτωσαν ένα δάνειο στις πλάτες όχι μόνο τις δικές μας αλλά και των επόμενων γενεών για την σωτηρία των δανειστών μας!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 
ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Στέλνουμε μηνύματα ενότητας και ξεσηκωμού! 
Ξεχάστε τις κομματικές σας ταυτότητες και ελάτε να αντισταθούμε όλοι μαζί!

Όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι μνημονιακοί πολιτικοί μας, είναι παράνομα και άκυρα.
Η εθνική μας κυριαρχία προστατεύεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος, αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση Παπαδήμου με την εφιαλτική συμμετοχή της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις προηγούμενες(ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ) παράνομες και αντισυνταγματικές πράξεις τους.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ!!!!!
ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ!!!!!
(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΣΥ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ)

Όλοι μαζί μπορούμε να διαγράψουμε αυτό το χρέος εάν εκλέξουμε πολιτικούς σχηματισμούς που θα χαρακτηρίσουν το χρέος αυτό στους διεθνείς δανειστές, αλλά και στο διεθνές δικαστήριο, σαν απεχθές και επαχθές. (Για όσους δεν γνωρίζουν αυτός ο χαρακτηρισμός του χρέους προβλέπεται από το διεθνές δίκαιο.)  


Έλληνες,
όταν έλθετε μπροστά στη κάλπη σκεφθείτε τη πατρίδα σας, και όχι το προσωπικό ρουσφέτι! Μην  στηρίξετε για ένα ρουσφέτι πάλι τους πολιτικούς που υποδούλωσαν εσάς και τις επόμενες γενιές . 

Έλληνες,
σκεφθείτε τι θα αφήσετε στα παιδιά σας και τα εγγόνια σας! 

Χάος ή ευημερία; 

Η απόφαση για το μέλλον της Ελλάδας είναι στα χέρια σας !!!!

1 σχόλιο:

  1. Και όσο δεν αντιδρούμε, θα αποθρασύνοντε εντελώς. Διαβάζω από σημερινό δημοσίευμα στο zougla.gr πως το Γερμανικό υπουργείο εξωτερικών δήλωσε την ... λύπη του προς τα θύματα του Β'Παγκοσμίου Πολέμου αλλά ... δεν μας χρωστά τίποτε απολύτως επειδή .. βοήθησαν στην ανοικοδόμηση της Ελλάδος,ενώ .. ρίχνει στο τραπέζι και την υπόγεια απειλή της υποστήριξης της χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Τα συμπεράσματα δικά σας :

    Παρατίθεται το ακριβές κείμενο (σε μετάφραση από την Γερμανική) της δήλωσης του Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας προς το «ΑΜΠΕ»:

    «Η Γερμανία αναγνωρίζει την ευθύνη της για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και λυπάται βαθύτατα για την οδύνη των θυμάτων. Αυτό ισχύει και για την γερμανική κατοχή της Ελλάδας.

    Η Γερμανία κατέβαλε από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στο πλαίσιο της Συμφωνίας του 1946 για την Διασυμμαχική Υπηρεσία Αποζημιώσεων των Παρισίων, αποζημιώσεις και για την Ελλάδα και στήριξε την χώρα έμπρακτα στην ανοικοδόμησή της.

    Εξήντα πέντε χρόνια μετά το τέλος του Πολέμου και έπειτα από δεκαετίες ειρηνικής, γεμάτης εμπιστοσύνης, συνεργασίας της Γερμανίας με την Ελλάδα και στενής σχέσης μας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., το ερώτημα των αποζημιώσεων από την σκοπιά της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης δεν αποτελεί πλέον θέμα». (πηγή zougla.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή