Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ


ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Αύριο ξεκινα περιοδια απο το Μ.Δερειο ο αρχηγος των γκριζων λυκων Ν.ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, την προηγούμενη εβδομάδα έγινε forum στον Έβρο με την συμμετοχή Γερμανών βουλευτών με επικεφαλής την στενότερη συνεργάτη του Άκερμαν για την ΕΟΖ που προβλέπεται στο μνημόνιο και είναι η αρχή κοσσοβοποίησης της Θράκης, την ίδια στιγμή εμφανίζεται μειονοτική ομάδα ποδοσφαίρου με ονομασία αντίθετη στην συνθήκη της Λωζάνης δήθεν Τούρκων της δ. Θράκης.

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ;

ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ;

ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΎΜΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


Με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου πρόκειται να συναντηθεί την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στο περιθώριο της Διάσκεψης του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου. Ακόμη, ο υπουργός συνάντησε στο Φανάρι τον οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο.

Οπωσδήποτε είναι παράξενο ότι συναντάται τόσο γρήγορα με τον Α.Νταβούτογλου, χωρίς καν να έχει συναντηθεί με την Κύπρια ομόλογό του, χωρίς να υπάρχει ατζέντα. Θυμίζει τον Γ.Παπανδρέου που είχε σπεύσει στην Κωνσταντινούπολη με το αλήστου νήμης ... κλαδί ελιάς που το άφησε στον τάφο του Ι.Τζεμ! Με τέτοια συμπεριφορά πως να σε σέβεται ο αντίπαλος; Εκτός και αν δεν θεωρούν την Τουρκία αντίπαλο, αλλά "σύμμαχο"...

Σε δηλώσεις του ο κ.Αβραμόπουλος είπε ότι στη συνάντηση με τον Αχ.Νταβούτογλου, «δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλίες, δεν έχει σχεδιαστεί και δεν έχει προγραμματιστεί κάτι τέτοιο.

Σίγουρα όμως θα επαναβεβαιώσουμε, θέλω να πιστεύω, την αμοιβαία θέληση και βούληση να προχωρήσουμε μπροστά, καλλιεργώντας σχέσεις καλής γειτονίας, που θα μας επιτρέψουν να ανοίξουμε ένα καινούργιο κεφάλαιο στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες».

Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα, «παρά την κρίση, εξακολουθεί να είναι ένας παράγοντας σημαντικός που κινείται δυναμικά στο ευρύτερο γεωπολιτικό της περιβάλλον, πάντοτε αναδεικνύοντας τον κεντρικό, σταθερό και σταθεροποιητικό της ρόλο».

Νωρίτερα τη Δευτέρα, στη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών, ο κ.Βαρθολομαίος εξέφρασε τη «μεγάλη χαρά και ικανοποίησή» του για την επίσκεψη του Δ.Αβραμόπουλου, επισημαίνοντας τη μακρά γνωριμία και φιλία που τους συνδέει.

«Του εύχομαι στο δυσχερές έργον το οποίον αναλαμβάνει, κάθε επιτυχία, κάθε ευλογία από Θεού», πρόσθεσε ο κ.Βαρθολομαίος και συνέχισε λέγοντας ότι «όλοι είμεθα βέβαιοι ότι θα πράξει το καλύτερο δυνατόν για την Ελλάδα, για την παγκόσμια ειρήνη και όλως ιδιαιτέρως για την συνεργασία, για τις καλές σχέσεις γειτονίας και δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας».

Από την πλευρά του ο υπουργός υπογράμμισε ότι «το Πατριαρχείο, πέραν του ιστορικού του ρόλου έχει συμβάλλει καθοριστικά και στην διαμόρφωση ενός νέου περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή μας» και διαβεβαίωσε ότι «θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, ηθικά, πνευματικά και ουσιαστικά, ώστε να συνεχίσετε απρόσκοπτα την θεάρεστη αυτή και υψηλή αποστολή σας».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου