Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ


Αθήνα, 02 Αυγούστου 2012


Φίλες και Φίλοι,

Η οργάνωση της παράταξης προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Ήδη δεκάδες φίλοι και μέλη του κινήματος έχουν καταθέσει τις σκέψεις και τις προτάσεις τους για την οργάνωση του κινήματος που ζητήσαμε από κοινού με τον Γραμματέα Οργανωτικού. Προτάσεις ώριμες, λειτουργικές και σύγχρονες που ανταποκρίνονται στις κινηματικές διαδικασίες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ξεκίνησε ο Πρόεδρος μας κ. Πάνος Καμμένος και ήδη βρίσκονται σε καθεστώς διαβούλευσης από τα όργανα του κινήματος ώστε να επιτευχθεί η αναγκαία σύνθεση απόψεων.

Σήμερα, κάνουμε ένα ακόμα βήμα, ζητώντας από τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών, τα μέλη και τους φίλους του κινήματος να συνδράμουν τους Τομείς Κοινοβουλευτικής Ευθύνης που συστάθηκαν με απόφαση του Προέδρου μας την 2α Ιουλίου 2012.

Για τον λόγο αυτό, έως την 9η Αυγούστου 2012 και με ευθύνη των επικεφαλής των Τοπικών Συντονιστικών Επιτροπών, τα μέλη των Επιτροπών του κινήματος καλούνται να δηλώσουν τον Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης της επιλογής τους καταθέτοντας πλήρη στοιχεία (Όνομα, Επώνυμο, κινητό τηλέφωνο, σταθερό τηλέφωνο,e-mail, επάγγελμα, τόπος άσκησης εκλογικού δικαιώματος), ώστε την ίδια μέρα να έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά, σε ενιαία λίστα, στην Κεντρική Διοίκηση και να ληφθεί άμεσα η σχετική απόφαση ένταξής των μελών στους αντίστοιχους Τομείς για την εντατικοποίηση του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Σε όλη την διαδικασία δήλωσης συμμετοχών στους Τομείς Κοινοβουλευτικής Ευθύνης οι συνεργάτες του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα και του Γραμματέα Οργανωτικού θα συνδράμουν τους Επικεφαλής των Συντονιστικών Επιτροπών για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 210 9545055 και 210 9545058.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Μιχάλης Γιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου