Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΤΕ


Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΤΕ



Στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας παράστησαν εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων Γιάννης Μανώλης και ο υπεύθυνος Συνδικαλιστικού Τομέα Νίκος Δρίτσας.

Στη συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Γιάννης Μανώλης, ο οποίος κατέθεσε τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το ξεπούλημα του υγιούς κομματιού της ΑΤΕ με αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς καμία συζήτηση στη βουλή.

Έκανε αναφορά για τους κινδύνους στον αγροτικό τομέα και στην αγροτική γη, η οποία είναι υποθηκευμένη κατά 70% στην ΑΤΕ.

Κατήγγειλε τα κόμματα της συγκυβέρνησης για μετάλλαξη και αθέτηση των προεκλογικών τους δεσμεύσεων για ένα ισχυρό δημόσιο τραπεζικό πυλώνα με τη συμμετοχή και της ΑΤΕ.

Έθεσε το ερώτημα κατά πόσο η χαριστική αυτή πράξη, προς τον ιδιώτη, συνδέεται με τα 200 εκατ. των χρεών των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων, ως χθες στην ΑΤΕ, και στο εξής στον ιδιώτη.

Τέλος, έκανε αναφορά στην απόφαση του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να δίνει καθημερινή μάχη μέσα και έξω από τη βουλή για να προασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας και των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου