Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"Η πολιτική ΑΠΑΤΗ σε όλο της το μεγαλείο.....ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19¨30 ΣΤΗΝ ΔΕΘ.....ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ "


ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Η πολιτική ΑΠΑΤΗ σε όλο της το μεγαλείο.........

Ο πολιτικός απατεώνας, ο συμμαθητής και προστάτης του ΓΑΠ που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, ο συγκυβερνήτης του Βενιζέλου και του Κουβέλη, πριν ένα χρόνο στην ΔΕΘ όταν ακόμη έδινε συνεντεύξεις και έκανε ομιλίες ...........

Όπως μου τα έστειλε ο KCharisis.........

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19¨30 ΣΤΗΝ ΔΕΘ
ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ο Σαμαράς δεν θα πραγματοποιήσει ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ. 
Ας δούμε όμως τι είχε πέρυσι:ι της Οικονομίας προς την Ανάκαμψη…" 
Σχόλιο: Στο 6.3% η ύφεση στο 2ο τρ

"Απορρίπτω το εύκολο μονοπάτι των ψεύτικων υποσχέσεων ...Να βάλουμε τέλος στον κατήφορο της Ύφεσης και να στρίψουμε το τιμόνίμηνο του 2012 ενώ αναμένεται να φτάσει στο 7%

"Την κρίση αυτή την πλήρωσε ο ελληνικός λαός, και ιδίως η μεσαία τάξη.Κι έτσι ακούσαμε από το βήμα αυτό την περασμένη Κυριακή το έκτο χαράτσι στα ακίνητα μέσα σε ενάμιση χρόνο!Το οποίο μάλιστα θα είναι διπλάσιο απ’ όσο μας είπαν στην αρχή.
Και καλούνται να το πληρώσουν και οι άνεργοι και οι ανήμποροι.υπό την άμεση απειλή να τους κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα!Τι είναι αυτό; Δεν είναι πλήρης ομολογία αποτυχίας;
Δεν είναι ομολογία αδιεξόδου; Δεν θα χειροτερέψει την κρίση;Θέλουν να μας πουν ότι ολα πηγαίνουν καλά;Κι ότι τώρα, με τους νέους ατέλειωτους φόρους που θα πληρώσουμε,θα βγάλουμε και… «πρωτογενή πλεονάσματα» του χρόνου;
Σχόλιο:Βέβαια ως πρωθυπουργός κανένα από αυτά τα χαράτσια δεν κατήργησε συνεχίζοντας την ίδια ακριβώς πολιτική που πριν από ακριβώς ένα χρόνο κατέκρινε και φυσικά δεν αναμένεται ούτε φέτος πρωτογενές πλεόνασμα εξαιτίας των επαχθών τόκων που πληρωνουμε ως νταβατσιλίκη στους δανειστές μας"

"Εφαρμόστηκε μια λάθος πολιτική! Έπρεπε να σιωπήσω; Έπρεπε να συμμορφωθώ προς τα υποδείξεις;Έπρεπε να προσυπογράψω το λάθος;Γιατί; Για να γίνω «αρεστός»;
Σχόλιο:Σημειώνω πως αυτά τα έλεγε ένα χρόνο πρίν....

"Αν αξιοποιούσαμε ακόμα και μέρος μόνο από τον πλούτο μας…Λέω να τον «αξιοποιήσουμε». Όχι να τον ξεπουλήσουμε!Γιατί αν τον ξεπουλήσουμε τώρα, κοψοχρονιά,δεν θα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση.Και δεν θα μας έχει μείνει τίποτε μετά, να στηριχθούμε πάνω του…"
Σχόλιο:Αν η πώληση της ΑΤΕ στα 80εκ€ δεν είναι ξεπούλημα τότε τι είναι. 

"Δεν ανακήρυξε την ΑΟΖ(μιλάει για την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας. Ώστε να προχωρήσει μετά σε οριοθέτησή της με άλλες χώρες, να κατοχυρώσει τα θαλάσσια συμφέροντά της και να αρχίζει να τα εκμεταλλεύεταιΕγώ θα το κάνω! Όχι χωρίς την απαραίτητη προεργασία, γιατί όλα τα μετράμε κι όλα τα υπολογίζουμε. Αλλά θα το κάνω! Και γρήγορα.."
Σχόλιο: Πέρασαν ήδη 3 μήνες και όμως ακόμα ως πρωθυπουργός δεν τόλμησε να προχωρήσεις στην κύρηξη της ΑΟΖ. 

"Το αντίθετο: ήδη από το Δεκέμβρη του 2009 ζητήσαμε πρώτοι να ληφθούν μέτρα για την περιστολή της σπατάλης.Και ανακοινώσαμε λεπτομερώς, στο Ζάππειο-ΙΙ,18,4 δισεκατομμύρια περικοπές σπατάλης!Αλλά δεν ήταν «σπατάλη» η σύνταξη των 700 ευρώ που έκοψαν από πέρσι.Και που την είχε πληρώσει πολλαπλά ο συνταξιούχος
από τις κρατήσεις του όταν δούλευε…"
Σχόλιο: Αυτή ακριβώς τη σύνταξη την έκοψε με τα νεα μέτρα των 11,5δις€ ενώ φυσικά και δεν γίνεται πλεον καμία αναφορά στο Ζαπειο ΙΙ

"* Φορολογική μεταρρύθμιση: Που σημαίνει, πρώτα απ’ όλα,να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή. Δηλαδή, να πληρώνουν όλοι!– Αλλά για να πληρώνουν όλοι,
πρέπει να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές!– Το ΦΠΑ να πέσει εκεί που ήταν πριν δύο χρόνια.Ακόμα να μειωθεί και ο ΦΠΑ σε οικοδομές και κατοικία.Το ίδιο και ο φόρος μεταβίβασης ακινήτων."
Σχόλιο:Τα (!) είναι απο το κείμενο το πρωθυπουργού.... και φυσικά οι φορολογικού συντελεστές δεν μειώθηκαν ούτε καν στο χώρο της εστίασης.

"– Ενοποίηση των υπουργείων.Δηλαδή, λίγα υπουργεία. Μέχρι δώδεκα!"
Σχόλιο:17 τελικά τα υποργεία της κυβέρνησης.Ε, δε τα λες και λίγα και φυσικά από τα λίγα μαθηματικά που ξέρω όσο να πεις το 17 είναι ι λίγο μεγαλύτερο από το 12.

"Η λαθρομετανάστευση, ασφαλώς, έχει επιβαρύνει την ασφάλεια των πολιτών. Αλλά δεν είναι μόνο η λαθρο-μετανάστευση…Σε ότι αφορά στην λαθρομετανάστευση,
θα καταργήσω αμέσως τον Νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια,το νόμο που καθιστά την Ελλάδα «μαγνήτη» για την είσοδοπαράνομων μεταναστών, σε μια χώρα με αφύλακτα σύνορα.Και θα φέρω νόμο παρόμοιο με ό,τι ισχύει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν προβλήματα αντίστοιχα με τα δικά μας"
Σχόλιο:Όχι μόνο δεν καταργήθηκε ο νόμος Ραγκούση αλλα στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης δεν έγινε καν αναφορά"

"Αυτή η επαναδιαπραγμάτευση είναι πια ρεαλιστική:
– Πρώτον, δεν ζητάμε τίποτε διαφορετικό απ’ ό,τι πέτυχαν ήδη στο δικό τους Μνημόνιο, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία μαζί.
Η Ιρλανδία, παρά τις αφόρητες πιέσεις, κράτησε τους φορολογικούς της συντελεστές πολύ χαμηλά στο 12,5%. Εμείς ζητάμε να πάνε στο 15%.
Η Ιρλανδία σήμερα αναπτύσσεται με ρυθμό 1,8% ετησίως, πάνω από το μέσον όρο της Ευρώπης. Ενώ εμείς έχουμε ύφεση πάνω από 6%!
Η Πορτογαλία πέτυχε κράτησε άθικτες τις συντάξεις από 1500 ευρώ και κάτω. Εμείς, ζητάμε να αποκατασταθούν οι συντάξεις που ήταν στα 700 ευρώ.
Και οι δύο αυτές χώρες μείωσαν τις εργοδοτικές εισφορές."
Σχόλιο:...

"Το «λεφτά υπάρχουν» θα μείνει στην Ιστορία ως η τελευταία μεγάλη απάτη του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού."
Σχόλιο:Πράγματι.Αλλά ήταν η μεγαλύτερη απάτη εως την ώρα που εισήγαγε τον όρο της επαναδιαπραγμάτευσης.

"Ο κ. Παπανδρέου και το κόμμα του είπαν πολλά ψέματα.Αυτό είναι το μεγαλύτερο, αλλά και το τελευταίο!Ξέρουν ότι δεν είμαστε ίδιοι"
Σχόλιο:Ε, τότε γιατί συγκιβερνείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου