Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ



Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενημερώθηκε από τους εργαζομένους για την πολιτική της συνεχούς απαξίωσης της εταιρίας από την πλευρά της κυβέρνησης, αλλά και για το ενδεχόμενο παύσης λειτουργίας της εταιρίας, καθώς τα περιουσιακά στοιχεία των ΕΑΣ έχουν μεταβιβαστεί στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα αποτελούν τμήμα της ελληνικής άμυνας και τόνισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι υπέρ της διατήρησης της λειτουργίας των ΕΑΣ. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας Γεώργιος Νταβρής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ, ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών Νότης Μαριάς, ο υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, ο Γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Γιαννάκης και ο Συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων Γιάννης Μανώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου