Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ:"Η κυβερνητική αναλγησία, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής-Τα ονόματα όλων μας, είναι στις λίστες τους."


Κυριακή 14 Ιουλίου  2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κυβερνητική αναλγησία, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής

Τις συνέπειες της επίθεσης που υφίσταται εδώ και τρία χρόνια ο ιδιωτικός τομέας, γνωρίζει πλέον και ο Δημόσιος.

Ελάχιστες μέρες μετά την ανθρωποθυσία των Δημοτικών αστυνομικών και των Σχολικών φυλάκων, στο βωμό της πιο καταστρεπτικής πολιτικής που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα, ακολούθησαν οι προγραφές, με τις λίστες ονομάτων εκπαιδευτικών που πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα και κατά συνέπεια να απολυθούν. Λίστες οι οποίες μάλιστα εστάλησαν στις αρμόδιες δ/νσεις και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, πριν ακόμη ψηφισθεί το ανάλογο πολυνομοσχέδιο !!

Χωρίς καμία αξιολόγηση, χωρίς καμία μελέτη, εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές των δανειστών και αφεντικών τους, όπως χρόνια τώρα έχουν συνηθίσει να κάνουν, στέλνουν στον καιάδα χιλιάδες συνανθρώπους μας, αναφέροντας απλά ότι «δυσκολεύονται να κοιμηθούν τα βράδια» !!


Στη χώρα όπου κλείνουν και συγχωνεύονται σχολεία κι ανοίγουν κέντρα κράτησης μεταναστών και φυλακές για οφειλέτες του Δημοσίου, στη χώρα όπου η Δημόσια Υγεία κατακρεουργείται και οι Ένοπλες Δυνάμεις οδηγούνται στον αφανισμό, εμείς, οι πολίτες, πρέπει ενωμένοι να αντιδράσουμε. Τα ονόματα όλων μας, είναι στις λίστες τους.


Συντονιστική Επιτροπή
Π.Ε. Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου