Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

«ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ



Τρίτη 5  Μαρτίου  2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ»
  Κατά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή των Ελλήνων, την οποία προκάλεσε το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επί του Σ/Ν του υπ. Περιβάλοντος «Κύρωση Πρώτης τροποποιητικής Σύμβασης μεταξύ της Ελλ. Δημοκρατίας και Αναδόχων εταιρειών Kavala Oil & Energean Oil & Gas», και οι τέσσερις βουλευτές του Νομού Καβάλας τάχθηκαν κατά των συμφερόντων των εργαζομένων της εταιρίας Kavala Oil,ψηφίζοντας ΝΑΙ στην σύμβαση που χαρακτηρίζει ΚΑΙ την Energian Oil & Gas ως «Ανάδοχο» εταιρία, παρά τις απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις των εργαζομένων της Kavala Oil.

Οι μάσκες πλέον έπεσαν.

Από σήμερα, οι πολίτες του Νομού Καβάλας είναι σίγουροι πως η κομματική πειθαρχία, είναι πάνω ακόμη και από το δικαίωμα των εργαζομένων, όχι μόνο στην ίδια την εργασίας τους, αλλά και στο δικαίωμά τους να αγωνίζονται γι’ αυτήν.

Από σήμερα, οι βουλευτές της ΝΔ του Νομού Καβάλας, αναλαμβάνουν πλήρως τις ευθύνες τους για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη υπάρξει, τόσο στο μέλλον των εργαζομένων της Kavala Oil ,των οικογενειών τους και των συνεργαζόμενων τοπικών επιχειρήσεων, όσο και στην δυνατότητα εκμετάλλευσης των ήδη υπαρχόντων αλλά και των επιβεβαιωμένων κοιτασμάτων του κόλπου της Καβάλας, αλλά και την αναπτυξιακή πορεία του Νομού μας.


Εκ της Συντονιστικής Επιτροπής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου