Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ



Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ  ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε  στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τον πρόεδρο της Βουλής του Ναγκόρνο Καραμπάχ κ. Ashot Ghulian, ο οποίος συνοδευόταν από αντιπροσωπεία της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ιδιαίτερη η χαρά σήμερα, να συναντήσω τον κύριο πρόεδρο, είχαμε μια εκτενή συνομιλία για τα θέματα που αφορούν το Ναγκόρνο Καραμπάχ.


Είμαι από εκείνους που δώσαμε μεγάλη μάχη στα πλαίσια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, για το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αποδέχθηκα την πρόσκλησή του, μέσα στην άνοιξη να επισκεφθώ και επίσημα το κοινοβούλιο του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Η Ελλάδα είναι μια  φίλη χώρα, οι λαοί μας έχουν κοινή  ιστορία, έχουν αντιμετωπίσει κοινούς  εχθρούς και έχουμε αντιμετωπίσει  και δυο γενοκτονίες τις οποίες διέπραξε η τουρκική πλευρά.

Είμαστε σύμμαχοι, είμαστε  ορθόδοξοι και μπορούμε να προχωρήσουμε στο μέλλον για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή».

Στη συνάντηση ήταν παρών και  ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  και τομεάρχης  Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου