Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΜΥΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΕ 500 ΒΙΒΛΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ.



Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου και πολλών παιδιών από τη Μύκη και τα γειτονικά Πομακοχώρια, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης , με την προσφορά 500 βιβλίων και σχολικών ειδών στην ελληνόφωνη βιβλιοθήκη του Δήμου.

Οι κάτοικοι της περιοχής, επιφύλαξαν μια θερμή υποδοχή και φιλοξενία στα στελέχη των ΑΝ.ΕΛΛ και στους Βουλευτές, που μαζί με την Γραμματεία Γυναικών, συνεισέφεραν στη δράση της Γραμματείας μας, προσφέροντας εκπαιδευτικό υλικό

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία και την προσφορά τους: Οι βουλευτές, κα Χρυσούλα Γιαταγάνα και κα Σταυρούλα Ξουλιδου. Η Γραμματέας Γυναικών , κα Δέσποινα Χαλκίδη, ο Πρόεδρος του Γεωπολιτικοί Ινστιτούτο των ΑΝ.ΕΛΛ, κος Φίλιππος Τσαλίδης. ο Περιφερειάρχης κος Φώτης Καλένης, πολιτευτές, στελέχη και μέλη Συντονιστικών των ΑΝ.ΕΛΛ από τους όμορους νομούς.

Στις ομιλίες τους, οι βουλευτές εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πολύπλευρο έργο της βιβλιοθήκης, και τις ευχαριστίες τους, για τη θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι κάτοικοι.

Η Γραμματέας Αλληλεγγύης, μετέφερε το χαιρετισμό του Προέδρου κ. Πάνου Καμμένου και διαβεβαίωσε τους παραβρισκόμενους, για το προσωπικό και άμεσο ενδιαφέρον του για την περιοχή. !

Συντονίστρια της δράσης ήταν η κα Χρύσα Ούτση .

Η εκδήλωση αποτέλεσε σημαντικό γεγονός για την περιοχή και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των τοπικών ΜΜΕ .

Η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Μίκα Παππά- Σέβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου