Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜ-Θ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ



Στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, όπου έχει εκλεγεί και Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδιασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου ειναι επικεφαλής, βρίσκεται και πάλι ο Τέρενς Κουίκ.

Ειδικότερα στη Κομοτηνή θα παραβρεθεί και θα μιλήσει την Δευτέρα το πρωί (04.08.14) στην ημερίδα που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλληλλων (ΠΟΑΣΥ) στο χώρο των Σχολών Αστυνομίας με θέμα «Αστυνομική Ακαδημία, το «άρμα» αναγέννησης της ΕΛ.ΑΣ.».

Νωρίτερα, το ίδιο πρωί, έχει προγραμματισθεί συνάντηση εκεί με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Χρήστο Φωτόπουλο, με βασικό θέμα τα Ταμεία αρωγής, όπως και των αςτυνομικών, τα οποία αν και απολύτως υγιή, θα συνθλιβούν με το πολυνομοσχέδιο περί ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ που κατατέθηκε στη Βουλή.

Άλλες δραστηριότητες του Τέρενς Κουίκ σε Κομοτηνή και Ξάνθη, θα αφορούν σε συναντήσεις εργασίας με βασικά στελέχη του Συνδιασμού του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, προετοιμαζόμενος για τη νέα περίοδο της ΑΜ-Θ Περιφέρειας, η οποία οριοθετείται με την ορκομωσία των νεοεκλεγέντων Περιφερειάρχη και συμβούλων όλων των νέων Συνδιασμών, κατά πάσα πιθανότητα στις 28 Αυγούστου.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη 5 Αυγούστου, προκειμένου ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, να λάβει μέρος στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής με αντικείμενο το πολυνομοσχεδιο των προαπαιτουμένων του 1 δις που έδωσε εντολή η Τρόικα στη συγκυβέρνηση να ψηφίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου