Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Κ. ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ


Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Κ. ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου Σταύρο Καράμπελα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ε.ΔΗ.Κ. για την παραχώρηση στους πολίτες του δικαιώματος να προκαλούν δημοψήφισμα.

Η ανταπόκριση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπήρξε απόλυτα θετική. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος οι διαδικασίες άμεσης Δημοκρατίας είναι προγραμματική δέσμευση και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και για το λόγο αυτό χαιρετίζει την Πρωτοβουλία της Ε.ΔΗ.Κ..Συμφωνήθηκε μετά την ολοκλήρωση των επαφών της Ε.ΔΗ.Κ. με τους άλλους πολιτικούς Αρχηγούς και ανάλογα με τα αποτελέσματα, να έρθει το θέμα στη Βουλή.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε την αναγκαιότητα συντονισμού της δράσης των δυνάμεων που αντιτίθενται στην σημερινή αρνητική πορεία της χώρας και την ευκαιρία που θα δοθεί να εκφραστούν στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις. Συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι επαφές για την στήριξη της Πρωτοβουλίας της Ε.ΔΗ.Κ. για τα Δημοψηφίσματα, αλλά και για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου