Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ


Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ


Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση, σχετικά με τα ποσοστά συμμετοχής των πολιτικών κομμάτων στις ειδησεογραφικές και ενημερωτικές εκπομπές των Πανελλαδικών καναλιών, που ανακοίνωσε το ΕΣΡ:

«Η έκθεση του ΕΣΡ ξεσκεπάζει το ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ σαμποτάζ που υφίστανται οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από τα Πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια.

Συμμετοχή και αναφορές/ρεπορτάζ δράσεων του Κινήματός μας, στις ειδησεογραφικές και ενημερωτικές εκπομπές, που είναι κάτω και από το μισό ποσοστό του εκλογικού αποτελέσματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

ALPHA 3,7%, ANT1 3,7%, ΔΤ 2,8%, MEGA 2,7%, SKAI 4,4%, STAR 2,1%, TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 6,4%.


Βεβαίως, δεν θα αφήσουμε ασχολίαστα τα ποσοστά προβολής των υπολοίπων κομμάτων και πόσο μάλλον της ΝΔ σε σκανδαλώδη ύψη ή και το «σπρώξιμο» της Χ.Α. μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ.

Αναρωτιόμαστε από πού εκπορεύονται οι εντολές για την τηλεοπτική εξαφάνιση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Από τις διαφημιζόμενες Τράπεζες; Από την Τρόικα; Από την Κυβέρνηση; Και από τους τρεις μαζί;

Φαντάζομαι πως είναι σε όλους αντιληπτό, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά να καταθέσουμε στη Δικαιοσύνη την σχετική έκθεση του ΕΣΡ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου