Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ


Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ


«Ο Βουλευτής Έβρου, Ουζουνίδης Δ. Μαρίνος, εκλεγμένος με το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, πιστός στην υπόσχεση που έδωσα στους Βορειοελλαδίτες, στους Θρακιώτες και στους Εβρίτες ότι θα ασχοληθούμε με τα προβλήματά τους, θέλω να τους ενημερώσω για το πρόβλημα της ευλογιάς των προβάτων. Απευθύνομαι στους κτηνοτρόφους μας που εργάζονται σκληρά και πέρασαν ένα μεγάλο πρόβλημα με τη θανάτωση ή τον εγκλεισμό των ζώων τους και δυστυχώς μέχρι σήμερα το επίσημο κράτος δεν τους αποζημιώνει με τα ποσά τα οποία τους είχε αρχικά υποσχεθεί.

Θέλω να ενημερώσω τον ανώνυμο κτηνοτρόφο από τις Φέρες που μου το ζήτησε στα μπλόκα των αγροτών την Κυριακή 09-02-2014.

Θέλω να ενημερώσω τον ανώνυμο κτηνοτρόφο από το Πρωτοκλήσι για την αγωνία του σχετικά με το ποσό των 10 ευρώ που του υποσχέθηκαν οι «ψεύτες» και του έδωσαν μόνο 6,50 ευρώ ανά έγκλειστο ζώο.

Θέλω να ενημερώσω όλους αυτούς τους ανώνυμους κτηνοτρόφους που ζήτησαν το δίκαιο αίτημα τους να μεταφερθεί στο Υπουργείο. Αυτό το έκανα με πάρα πολλούς τρόπους και στις 21-02-2014 με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσα και συζητήθηκε στην Βουλή των Ελλήνων.

Ο Πρόεδρος των Αγροτών Αλεξανδρούπολης, κ. Κώστας Αλεξανδρής, θα πρέπει να γνωρίζει ότι, το πρωί της Παρασκευής 21-02-2014 στις 11:00, ο σύντροφός του, εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και καθηγητής Γενετικής (και όχι εκλεγμένος Βουλευτής) προσήλθε στην Βουλή για να δώσει απαντήσεις στους ανώνυμους κτηνοτρόφους σχετικά με αυτά που τους υποσχέθηκε και να δώσει απαντήσεις στην επίκαιρη ερώτησή μου. Την απάντηση που μου δόθηκε, μπορείτε να την ακούσετε από τον ίδιο τον Υπουργό τον κ. Τσαυτάρη στο youtube Ουζουνίδης Μαρίνος.

Επίσης, θέλω να συγχαρώ τους τηλεοπτικούς σταθμούς Θράκη-Νετ και Δέλτα Τηλεόραση για την προβολή που έδωσαν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα το οποίο απασχολεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα μεγάλο μέρος του εργατικού δυναμικού της περιοχής μου (κτηνοτρόφοι).

Οι Εβρίτες θα γνωρίζουν ότι είμαι κοντά τους όπως είναι και αυτοί κοντά μου. Την επόμενη Παρασκευή έχω κάνει επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη για το μεγάλο πρόβλημα του βορείου Έβρου, την αυτονομία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου