Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΜΟΛΟΚΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ SIEMENS


Δράμα,05-02. 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝ. ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, Πρ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡΑΜΑΣ ΣΜΟΛΟΚΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ SIEMENS .


Την ώρα που ο Γριβέας, ο Χριστοφοράκος, και άλλοι τόσοι που βρίσκονται στα πέρατα της γης, υπό την προστασία του σημερινού συστήματος για να μη μιλήσουν, οι Έλληνες πολίτες διώκονται και μάλιστα με οργανωμένο σχέδιο πολιτικής εξόντωσης σε όσους αντιδρούν πολιτικά στις αποφάσεις τους.

Οι μάσκες έπεσαν και σε τοπικό επίπεδο, θέλει τόλμη και αρετή η ανδρεία, και κάποιοι πολιτικοί ξενοφερμένοι δεν έχουν την τόλμη να απαντήσουν στον Δραμινό λαό για την πολιτική τους ανεπάρκεια και αρέσκονται στο να ξεθάβουν σκελετούς για άλλους που στην ουσία είναι οι δικοί τους σκελετοί και μάλιστα πολλοί και γνωστοί στη Δραμινή κοινωνία. Ο αγώνας συνεχίζεται διότι είναι λαϊκή επιταγή. Δεν θα επιτρέψουμε την πώληση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ( ΑΔΜΗΕ) μια κατ εξοχή Ελληνική εταιρεία προκαλώντας στην βουλή εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ονομαστική ψηφοφορία, να δούμε και πάλι ποιοι θα πουν το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου