Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"Έρχεται τσουνάμι, αυτά που λέγαμε, αυτά που καταθέταμε στη Βουλή και στη δικαιοσύνη άρχισαν να αποδεικνύονται πλέον μετά την σύγκρουση των "εταίρων"."


ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Έρχεται τσουνάμι, αυτά που λέγαμε, αυτά που καταθέταμε στη Βουλή και στη δικαιοσύνη άρχισαν να αποδεικνύονται πλέον μετά την σύγκρουση των "εταίρων".

Τα βίντεο που έρχονται θα ξεσκεπάσουν και τους επιχειρηματικούς βραχίονες.

Τους επίορκους στη δικαιοσύνη ελάχιστους αλλά ισχυρούς.

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ


ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΑΣ ΦΥΜΩΝΕΙ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΑΝΤΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ"

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ - ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου έχει ως εξής:

«Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αναγνώσατε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών και του κ. Κασιδιάρη.

Κατά τη διάρκεια της συζητήσεως ζητήσαμε να διακόψετε -όχι εσείς, ο Προεδρεύων ο κ. Μαρκογιαννάκης που είναι ο «πρόεδρος των ειδικών δυνάμεων του Κοινοβουλίου»- προκειμένου να δούμε εάν αυτό το βίντεο που επικαλείτο η Χρυσή Αυγή και οι διάλογοι οι οποίοι διανεμήθηκαν ήταν αληθινοί ή όχι.

Βεβαίως, το Προεδρείο, ο Προεδρεύων δεν το έκανε δεκτό. Και βεβαίως έσπευσε η Συγκυβέρνηση να αρνηθεί να γίνει δεκτό. Όμως, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το βίντεο και οι διάλογοι οι οποίοι διανεμήθηκαν έχουν ανέβει στο διαδίκτυο και δεν έχουν διαψευσθεί.


Έχουμε μια εξέλιξη λοιπόν, η οποία πράγματι με κάνει να απορώ για ποιο λόγο δεν είναι γεμάτο το Κοινοβούλιο τώρα και αναρωτιέμαι πού βρίσκονται όλοι. Έχουμε ένα διάλογο όπου ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, δηλαδή, το «δεξί χέρι» του Πρωθυπουργού σε διάλογο -ο οποίος παρανόμως, αν θέλετε, έχει μαγνητοσκοπηθεί, αλλά πάντως έχει γίνει- παραδέχεται δημόσια ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρεμβαίνουν στις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Εδώ, μιλάμε για συνταγματική εκτροπή. Εδώ μιλάμε για παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική εξουσία και δεν έχει ανοίξει μύτη.

Ζητούμε την παραίτηση της Κυβέρνησης, έστω και μόνοι μας.


Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να έχουμε ομολογία, να έχουμε αποδεικτικό στοιχείο, να δίνει εντολή το Υπουργικό Συμβούλιο στη δικαστική εξουσία κι εκείνη να εκτελεί.

Κι εδώ, προκύπτουν κι άλλα θέματα. Προκύπτουν τα θέματα που θέσαμε εμείς από την πρώτη στιγμή. Διότι και σε εμάς φαινόταν περίεργο το πώς είναι δυνατόν ο Εισαγγελέας Μαδεμλής στη Θεσσαλονίκη να λαμβάνει εντολή μέσω twitter από τον κ. Μουρούτη, το Σύμβουλο Τύπου του Πρωθυπουργού και να διατάσσει αμέσως για ιδιωτικές δηλώσεις δικές μου σε κάμερα προκαταρτική εξέταση και την ίδια στιγμή να μη διατάσσεται προκαταρτική για τα παιδάκια που έπιναν αρσενικό στη Χαλκιδική.


Βεβαίως, παράξενο είναι ότι και η Βουλή ψηφίζει περίεργα. Έχουμε τη δική μου άρση ασυλίας για αυτό το λόγο, για τη Χαλκιδική, γιατί στήριξα τις μανάδες και στην ίδια ψηφοφορία συνάδελφος Βουλευτής που ελέγχεται για κάποια εκατομμύρια ευρώ παίρνει τη στήριξη της Κυβέρνησης και των Βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης και δεν παραπέμπεται. Έχουμε στοιχεία, τα οποία μας κάνουν πλέον να μπορούμε να μιλάμε στον ελληνικό λαό για να μπορεί να δει ποια είναι η αλήθεια.

Τι προκύπτει από αυτό το βίντεο και τη συνομιλία; Καταρχήν, προκύπτει ότι συνομιλητής της Χρυσής Αυγής είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του. Αυτό αφορά και την Κυβέρνηση, διότι από την πρώτη στιγμή εμείς καταγγείλαμε ότι στην Κυβέρνηση Παπαδήμου ο κ. Σαμαράς υπουργοποίησε τέως καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής, ακροδεξιά στοιχεία, τον Πρόεδρο της ΕΠΕΝ κοκ. για να νομιμοποιήσει αυτούς που ήταν στην πολιτική απομόνωση, τους νεοναζί. Κι αφού τους «νομιμοποίησε» στα μάτια του κόσμου στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, εν συνεχεία τους πήρε από το κόμμα που ήταν και πόνταρε στο να μπορέσουν αυτοί να αποτελέσουν τον κακό. Δηλαδή, να είναι από τη μια μεριά το μνημόνιο, η συγκυβέρνηση κι από την άλλη μεριά να είναι το κακό, οι ναζί. Ή να σπρώξουμε το ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά στην τρομοκρατία. Αυτό ήταν το σχέδιο, τα δύο άκρα, τα οποία δημιούργησε η ίδια η Κυβέρνηση και φοβάμαι πολύ και η Τρόικα και οι δανειστές της χώρας.

Για ποιο λόγο να παίζουν τα κανάλια που στηρίζουν την Κυβέρνηση στα τηλεοπτικά δελτία εντεκάμισι λεπτά τη διανομή τροφίμων από τη μεριά της Χρυσής Αυγής και το τέταρτο κόμμα σε δύναμη, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους παίζουν ελάχιστα δευτερόλεπτα ή καθόλου; Γιατί εξυπηρετούσε το σύστημα.

Από την άλλη, όμως, εδώ αποδεικνύεται ότι και η Χρυσή Αυγή μιλούσε με την Κυβέρνηση. Δηλαδή δεν έχουμε ένα αντισυστημικό ναζιστικό κόμμα, το οποίο είναι στα άκρα. Έχουμε κάποιον που κλωτσάει πάγκους στις αγορές για να κάνει τον αντισυστημικό και την ίδια στιγμή πηγαίνει στο γραφείο του Μπαλτάκου και συνομιλεί με το Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης. Με τι αντάλλαγμα; Χάλασε η συμφωνία και βγήκαν τα βίντεο; Σιρόπιασε το γλυκό;

Τι συμβαίνει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι; Κι απευθύνομαι ιδίως στους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας. Δεν βλέπετε, πια, τι γίνεται; Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έχει μετατραπεί σε μια ακροδεξιά οργάνωση που συνομιλεί με τους ναζί της Χρυσής Αυγής κι όταν χαλάει η μοιρασιά, όπως γίνεται στο παρακράτος, βγαίνουν τα βίντεο.


Τι άλλο θα δούμε ακόμη. Να δούμε τι άλλες συναλλαγές έχουν γίνει.

Δεν ξέρω κατά πόσο όλα αυτά τα οποία γίνονται είναι και προγραμματισμένα να γίνουν. Είναι προγραμματισμένο, δηλαδή, αυτό που φοβόμασταν πολλοί ότι συνέβαινε, αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε.

Θέτω δύο ερωτήματα, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι: «Ελληνική Δημοκρατία. Υπουργείο Εσωτερικών. 19 Μαρτίου 2004. Επείγον εκλογικό. Η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών κάνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικών προσφορών για την προμήθεια καλπών για τις ανάγκες των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς και των ευρωεκλογών του 2014».

Παραγγέλνει κάλπες, οι οποίες φτάνουν για να στηθούν τρίτες κάλπες παράλληλα με τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές. Το καταθέτω στη Βουλή. Ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι 11340.

Την ίδια στιγμή χθες έρχεται ο νόμος του Υπουργείου Εσωτερικών «Εκλογή των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις». Στο άρθρο 9 παράγραφος 3 μιλάει για τρεις κάλπες.

Μιλάει για τις κάλπες των δήμων, της περιφέρειας, της ευρωεκλογής, αλλά –προσέξτε- μιλάει και για τη δυνατότητα να γίνουν εθνικές εκλογές. Μιλάει για εθνικές εκλογές.

Εδώ, λοιπόν, βλέπουμε ότι η δυνατότητα που δίνεται για τη διενέργεια τριπλών εκλογών είναι πιθανώς προγραμματισμένη. Το καταθέτω στη Βουλή.

Βέβαια, λυπάμαι που ο Υπουργός επί της Δικαιοσύνης δεν είναι εδώ να απαντήσει. Είπε πολύ προσεκτικά προηγουμένως: «Πάντως, ο διάλογος αυτός δεν έγινε με εμένα.» Ε, βέβαια, δεν έγινε με σένα. Με τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης έγινε.

Ο δεύτερος που αναφέρεται είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Είναι ο Υπουργός, ο οποίος έχει τη δυνατότητα κάθε πρωί να έχει τα απόρρητα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και τους διαλόγους.

Θα σας θυμίσω ότι κάποιοι από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών βρίσκονται στα δικαστήρια γιατί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έστησαν πλαστά έγγραφα, προκειμένου να εξαλείψουν δημοσιογράφους που ανήκαν κοντά στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, κατά τη δική τους θεωρία –Βαξεβάνη και άλλους- ή τον υποψήφιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ήπειρο, ο οποίος μεταξύ των πρώτων και δευτέρων εκλογών είδε το όνομά του με ψευδή απόδειξη ότι είναι πληροφοριοδότης της ΕΥΠ. Αποδεικνύεται ότι το παιχνίδι στήθηκε με ανθρώπους που κατηγορούνται για κατασκοπεία από την ΕΥΠ και οι οποίοι είναι συνομιλητές Υπουργού της Κυβέρνησης και τραπεζίτη.

Τι συμβαίνει; Μήπως πρέπει να θυμηθείτε την ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής, η κυρία Χρυσοβελώνη, πριν από λίγους μήνες;

Θυμίζω ότι Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι ο κ. Ανδρεουλάκος, ο πρώην εισαγγελεύς. Ρωτάει η κυρία Χρυσοβελώνη: «Συγγενικό του πρόσωπο, που συγκατοικεί στο ίδιο σπίτι μαζί του, διώκεται από την INTERPOL με διεθνές σήμα. Το διεθνές σήμα ποτέ δεν ενεργοποιείται στην Ελλάδα.» Μούγκα στη στρούγκα! Κανείς δεν λέει τίποτα.

Βλέπουμε ουσιαστικά μία Κυβέρνηση να λειτουργεί σαν παρακράτος απέναντι σε ένα άλλο παρακράτος, προσπαθώντας δε να χτίσει τη θεωρία των δύο άκρων: το άκρο που δημιουργήσαμε και το άκρο που σπρώχνουμε προς τα εκεί να κάνουμε.

Το τι έχουμε ακούσει δεν λέγεται. Μόνο ότι μου έχει κάνει δώρο ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κονσερβοκούτι για να τους φάμε όλους, δεν μου έχουν πει. Απίστευτα πράγματα! Τον δημοκρατικό διάλογο τον θεωρούν πια συνενοχή. Γυρίζουμε στον εμφύλιο πόλεμο την ώρα που πρέπει να ενωθούμε γιατί δεχόμαστε επίθεση από τους δανειστές, πάμε να βάλουμε τους Έλληνες να σφαχτούν μεταξύ τους.

Ε, δεν θα σφαχτούμε μεταξύ μας. Όλοι έχουμε ευθύνες εδώ μέσα και όσοι είναι εδώ σήμερα και όσοι δεν θέλουν να ακούσουν.

Όμως, η Κυβέρνηση μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν θα πρέπει να προχωρήσει στην «παραίτηση» του Γραμματέα της Κυβέρνησης, αλλά τουλάχιστον των δύο Υπουργών, αν όχι όλης της Κυβέρνηση και, βεβαίως του Πρωθυπουργού, διότι ο Πρωθυπουργός τον κ. Μπαλτάκο τον είχε δεξί χέρι.

Δεν κινείτο μόνος του ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου. Ήταν αυτός που έγραφε και γράφει τους νόμους και τις τροπολογίες.

Επειδή ξέρω ακριβώς τι λέω, λέω ακριβώς αυτό που συζητούν όλοι για το ρόλο του Υπουργού επί της Δικαιοσύνης και πρώην Προέδρου των Δικαστών. Δεν θέλω να πιστέψω καταγγελίες –που πλέον θα ψάξουμε- για δικαστές σε εκκρεμείς υποθέσεις που τους καλεί ο Εισαγγελέας και ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου για να ρωτήσει την έκβασή τους.

Δεν θέλω να πιστέψω το έγγραφο του Τσοχατζόπουλου που έλεγε ότι θα μιλήσει με τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την υπόθεση των CDS και του Αντρίκου. Πού είναι ο Εισαγγελέας Κορέας και η υπόθεση των CDS; Τρία χρόνια πέρασαν και οι φερόμενοι ως κατηγορούμενοι διορίζονται στο ΤΧΣ. Η κυρία Ξαφά περιφέρεται στις τηλεοράσεις και μιλά για το νεοφιλελευθερισμό. Η Ελλάδα μάτωσε, την Κύπρο τη διέλυσαν και δεν προχωράει τίποτα;

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έτυχε η μοίρα στον Υπουργό της Ναυτιλίας να είναι εδώ σήμερα, αλλά για φουρτούνες αυτός είναι υπεύθυνος. Εγώ ζητώ να έρθει εδώ και να απαντήσει ο Πρωθυπουργός.

Κλείνω με δύο λέξεις για το νομοσχέδιο αυτό. Κακά τα ψέματα, για να βγούμε από αυτή την κατάσταση, πέραν των αποφάσεων που πρέπει να πάρουμε σε σχέση με τους δανειστές, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα μεγάλα μας όπλα, που είναι η ναυτιλία και τουρισμός.

Κύριε Υπουργέ, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα με τα κονδύλια τα οποία δίνουν στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Από 100 εκατομμύρια που έδιναν για τις ακτοπλοϊκές γραμμές και τα επιδοτούμενα, έχει φθάσει νομίζω στα 70 εκατομμύρια. Εκατό πλοία ασφαλείας να βάλουμε, πεντακόσιες ιδέες να αλλάξουμε, με 70 εκατομμύρια δεν υπάρχει συγκοινωνία στο Αιγαίο. Και εδώ δεν μιλάμε για μια πολυτέλεια. Μιλάμε για το δικαίωμα του νησιώτη να έχει πρόσβαση στο διοικητικό του κέντρο. Δεν έχει δικαίωμα καμία τρόικα να έρχεται και να λέει στο αυτί του κ. Μουσουρούλη - ο οποίος το διέψευσε μετά - ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα νησιά των διακοσίων κατοίκων, ας ερημοποιηθούν! Μας ενδιαφέρουν τα νησιά των διακοσίων κατοίκων, μας ενδιαφέρουν οι νησιώτες. Και νησιωτική πολιτική με 70 εκατομμύρια δεν γίνεται.

Παλέψαμε πολύ για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Χαίρομαι που έχετε Γενικό Γραμματέα και συνεργάτες ανθρώπους οι οποίοι στο παρελθόν, από τη θητεία τους στο Λιμενικό Σώμα, βοήθησαν την ακτοπλοΐα και οφείλω να το πω δημόσια.

Όμως, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα με αυτά τα χρήματα. Το κράτος οφείλει να δώσει χρήματα για να μπορεί ο νησιώτης να έχει το ίδιο δικαίωμα με τον κάτοικο της μεγάλης πόλης ή του χωριού.

Οφείλει το κράτος να δώσει το μεταφορικό ισοδύναμο, ώστε να μπορεί να έχει το δικαίωμα να πάει κάποιος το παιδί του στο παιδίατρο, τη γυναίκα του στο γυναικολόγο, τη μάνα του να κάνει ένα ΠΑΠ τεστ. Ο κάτοικος στο Αγαθονήσι, στην Ανάφη, στη Σίκινο, στη Φολέγανδρο, στη Νίσυρο, στο Καστελόριζο, στον Άη Στράτη, στους Οθωνούς. Και με 70 εκατομμύρια δεν γίνεται συγκοινωνία, ό,τι και να δώσετε, ό,τι και να κάνετε. Πρέπει άμεσα να δοθεί το μεταφορικό ισοδύναμο, να ισχύσει δηλαδή η συνταγματική ρύθμιση για την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας που καταργήθηκε με τα μνημόνια και παράλληλα να πάρετε και τα κονδύλια που θα διασφαλίσουν τα παραπάνω.

Γιατί δεν μπορεί να παίρνει δυο δισεκατομμύρια το τρένο για τον κάτοικο της χερσαίας Ελλάδος και με 70 εκατομμύρια να περιμένουμε να λύσουμε το νησιωτικό θέμα. Εκατό εκατομμύρια το χρόνο δίνει η Βουλή στο Μέγαρο Μουσικής, για να ακούνε όπερα οι κυρίες και να πληρώνεται ο κ. Ψυχάρης τα χρωστούμενα από τις κατασκευαστικές εταιρίες. Όσα δίνει για τις Κυκλάδες στις επιδοτήσεις, δηλαδή 10 εκατομμύρια ευρώ, έδωσε ο Πρωθυπουργός στον αδερφό του για να πολεμήσει –λέει- το κόκκινο σκαθάρι που τρώει τους φοίνικες στην παραλιακή. Αυτά είναι τα ποσά.

Ζητούμε να επανέλθει άμεσα η χρηματοδότηση της ακτοπλοΐας. Να συνεργαστείτε με τους ναυτικούς, που δεν είναι ούτε περίεργοι, ούτε τρελοί. Επί δύο χρόνια δεν είχα ούτε μια ώρα απεργίας. Συνεννοήθηκα μαζί τους. Όπως οι ναυτεργάτες, έτσι και οι λιμενεργάτες είναι άνθρωποι της δουλειάς, του μόχθου της θάλασσας. Πρέπει να προστατέψουμε τον Έλληνα ναυτικό.

Όσον αφορά την κρουαζιέρα, για να προχωρήσει, θα πρέπει να υπάρχουν στα νησιά οι δυνατότητες να κατεβαίνει ο τουρίστας από το κρουαζιερόπλοιο, να μπορεί να ψωνίσει. Εκεί που είναι το ΦΠΑ σήμερα, εκεί που είναι οι φόροι δεν μπορεί να λειτουργήσει κανείς.

Προχωρήστε και κάντε πραγματικές αλλαγές. Φέρατε, παραδείγματος χάριν, το θέμα των πλωτών εξεδρών και περιμένουμε ακόμα να μας δώσει άδεια η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου. Για να πάρεις άδεια από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, θες γύρω στα σαράντα πέντε με πενήντα χρόνια.

Πάρτε τα επάνω σας όλα! Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας έχει την ευθύνη της θάλασσας. Βλέπω την Υπουργό Τουρισμού που πάει και κάνει συνέδριο για το θαλάσσιο τουρισμό και δεν καλεί κανέναν. Ο άλλος κάνει συνέδριο που αφορά τη θάλασσα στο Υπουργείο Ανάπτυξης και αγνοεί το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας είναι το μόνο αρμόδιο Υπουργείο.

Πάρτε μέτρα! Κάντε τις πλωτές εξέδρες πλωτά ναυπηγήματα. Δώστε τους IMO number, κάντε τα δηλαδή πλοία και αγνοήστε όλους τους υπολοίπους.

Εάν τα νησιά μας αυτήν τη στιγμή δεν ενισχυθούν, το Αιγαίο θα εγκαταλειφθεί και ίσως έτσι θα ικανοποιηθεί η τρόικα.

Και σε σας που τα λέω, τα λέω μάλλον σαν ανακοινώσεις για τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά την παραίτηση της Κυβέρνησης αυτής που όχι μόνο βασανίζει τον ελληνικό λαό, αλλά στήνει και τα δικαστήρια εκείνα που θα αθωώσουν τα μέλη της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου