Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΘΑΣΟ, ΚΑΒΑΛΑ, ΞΑΝΘΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΕΒΡΟ, ΔΡΑΜΑ

 
Κυριακή, 13 Απριλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΕ ΘΑΣΟ, ΚΑΒΑΛΑ, ΞΑΝΘΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΕΒΡΟ, ΔΡΑΜΑ

«ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΨΑΧΝΑΜΕ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΨΗΦΟ»


Την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, την έχει περπατήσει όσοι ελάχιστοι δημοσιογράφοι. Ίσως ο Τέρενς Κουίκ να είναι και ο μοναδικός με ατέλειωτες ώρες εκατοντάδων ρεπορτάζ, με το μικρόφωνο και την κάμερα, σε όλη αυτή την παραμεθόριο περιοχή.

Ειδικότερα, μάλιστα, την Θράκη, την επισκέφθηκε μέσα σε ελάχιστους μήνες 21 φορές, τιμώντας την κοινοβουλευτική του ιδιότητα, την συνδεδεμένη με την ευθύνη του για τα εθνικά ζητήματα.

Αυτά τα μέρη θα αρχίσει να επισκέπτεται από την Δευτέρα 14.04.2014 και ως υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, επικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

«Στα τόσα χρόνια της δημοσιογραφίας, δεν περιορίστηκα μόνο στη «γυάλα» των στούντιο, ως παρουσιαστής Ειδήσεων ή Ενημερωτικών Εκπομπών. Ταξίδεψα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με μικρόφωνο και κάμερα και κυρίως σε παραμεθόριες περιοχές, με ιδιαίτερη έμφαση την Μακεδονία και την Θράκη.

Κάλυψα εκατοντάδες ρεπορτάζ, Γνωρίζοντας ανθρώπους και καταγράφοντας προβλήματα τους, ομορφιές του τόπου τους και κατά κανόνα ψάχνοντας άφαντους αυτοδιοικητικούς, κυρίως νομάρχες και περιφερειάρχες, που σκάνε μύτη μόνο όταν έρχονται εκλογές!».

Αυτό δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, εν όψει της νέας πολυήμερης περιοδείας σε Θάσο, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Έβρο, Δράμα, Σαμοθράκη.

Το πρόγραμμα των πρώτων ημερών που ανακοίνωσε η Εκπρόσωπος Τύπου του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Βίκυ Μουντζούρη, έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

07.15 Συνάντηση στη Χρυσούπολη με εργαζόμενους της ΔΕΗ

08.45 Άφιξη στη Θάσο και συνάντηση με το Σωματείο Ναυτεργατών

10.00 Έναρξη περιοδείας σε Λιμενάρια, Καλύβια, Θεολόγο, Καληράχη κλπ

19.00 Ακολουθία Μ. Δευτέρας στον Άγιο Δημήτριο Χρυσούπολης

ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

09.00 Συνάντηση με εργαζομένους σε Υπηρεσίες και Ο.Κ.Ο. της Καβάλας

10.00 Περιοδεία στην περιοχή του Παγγαίου

18.00 Ακολουθία Μ. Τρίτης στη Μονή Παναγίας Εικοσιφοίνισσας

20.00 Επίσκεψη στη Λεύκη

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

10.00 Επίσκεψη στη Νέα Καρβάλη και προσκύνημα στον Άγιο Γρηγόριο.

12.30 Ξάνθη. Επίσκεψη στην αγορά και συνάντηση με εμπόρους και καταναλωτές

16.00 Κομοτηνή. Συνάντηση στο ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΙΑ με όλους τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες και Συμβούλους του Περιφερειακού Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Ομιλία του Τέρενς Κουίκ, για θέματα στρατηγικής, Προγράμματος, Επικοινωνίας, συμπεριφορών κλπ

19.00 Αλεξανδρούπολη για δράσεις Πέμπτη και Παρασκευή, που εκπονεί το επιτελείο του Βουλευτή Έβρου και υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το αναλυτικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί έγκαιρα. Προβλέπονται επισκέψεις και περιοδείες σε Δράμα, Σαμοθράκη, Βόρειο Έβρο, Πομακοχώρια κλπ.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα στελέχη που θα πλαισιώσουν το επιτελείο του Τέρενς Κουίκ ως επικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ μπορούν να χρησιμοποιούν στην επικοινωνία τους με την Εκπρόσωπο Τύπου του Συνδυασμού, δημοσιογράφο Βίκυ Μουντζούρη και την ηλεκτρονική διεύθυνση ma.thra.ell.press@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου