Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

«Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΛΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ»

 
Νέα περιοδεία και στους πέντε νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης αρχίζει την Τετάρτη το πρωί (30.04.14), επιστρέφοντας από τις διήμερες κοινοβουλευτικές του εργασίες, ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΑΜ-Θ με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

«Η πραγματική ανάπτυξη και όχι το success story του απατηλού πρωτογενούς πλεονάσματος, είναι μια από τις βασικές μου προτεραιότητες όταν αναλάβω την Περιφέρεια» δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου και πρόσθεσε:

«Την πραγματική ανάπτυξη την δικαιούνται πάνω απ’ όλα τα παιδιά μας, για να μην πάρουν τον δρόμο της ξενιτειάς. Πρέπει να ανακόψουμε το κύμα της φυγής τους. Την ανάπτυξη την δικαιούνται και η κάθε οικογένεια, ο κάθε επιχειρηματίας και ο κάθε εργαζόμενος.

Αυτή την φορά, στην νέα περιοδεία μου, μαζί με τους συνεργάτες μου Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, θα ασχοληθώ περισσότερο με θέματα οικονομίας, υποδομών, τουρισμού κλπ.

Φυσικά, πάντα στις προτεραιότητες μου, είναι και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και το θέμα του Προξενείου της Κομοτηνής.

Ο περιφερειακός Συνδυασμός μου δεν κάνει με τίποτα πίσω στις δεδηλωμένες θέσεις του, αποκρούοντας κατηγορηματικά την απόφαση Σαμαρά - Βενιζέλου για εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας και επιμένοντας ο τούρκος Πρόξενος να κινείται αυστηρά μέσα στα πλαίσια που ορίζει η διεθνής διπλωματία και όχι η αλά καρτ επικίνδυνη διπλωματία της Άγκυρας».

Ο Τέρενς Κουίκ την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και στη Κομοτηνή, την Πέμπτη στην Ξάνθη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στον νομό Καβάλας και από την Κυριακή το μεσημέρι και την Δευτέρα στην Δράμα.

Στην Αλεξανδρούπολη θα περπατήσει στους εμπορικούς δρόμους της πόλης για να ακούσει τα θέματα που θα του θέσουν πολίτες, έμποροι και επιχειρηματίες και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Νοσοκομείο, ενώ στην Κομοτηνή θα περιοδεύσει στις Σάπες και την ευρύτερη περιοχή.

Το βράδυ της Τετάρτης και όλη την Πέμπτη της Πρωτομαγιάς θα επισκεφτεί χωριά του νομού Ξάνθης, κυρίως στο νότιο τμήμα του.

Το πρόγραμμα για Καβάλα και Δράμα θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου