Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜ-Θ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜ-Θ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ «ΜΑΡΙΔΑΣ»
ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΡΑΜΑΣ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ»


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, θα επισκεφτεί και πάλι την Δράμα την Πέμπτη (10.04.2014).

Στο πρόγραμμα του προβλέπεται επίσκεψη στις 10.00 στη λαϊκή αγορά για να συνομιλήσει με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές, όπως έκανε μέχρι πολύ πρόσφατα ως δημοσιογράφος με το μικρόφωνο και την κάμερα.

Το ίδιο θα κάνει μετά και στην εμπορική αγορά της πόλης.
Θα τον συνοδεύουν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, η Εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Βίκυ Μουντζούρη (Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Καβάλας), οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πολιτευτές και μέλη της τοπικής Συντονιστικής Δράμας με επικεφαλής την Δέσποινα Βατσαλίδου. .

Στις 14.00 θα προεδρεύσει σύσκεψης στα γραφεία του Κινήματος, όπου θα έχει και ξεχωριστές επαφές με υποψηφίους συμβούλους, πριν αναχωρήσει για το Δοξάτο.

Σύσκεψη θα πραγματοποιήσει στις 16.00 και στα γραφεία των ΑΝΕΛ Καβάλας με θέμα την στρατηγική και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εκλογικού αγώνα για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα για σημαντικές κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις την Παρασκευή, που σχετίζονται με την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.

Σήμερα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Τέρενς Κουίκ, δήλωσε:

«Αρνούμαι τη λογική του νομού «καρχαρία» που τρώει τα πάντα και του νομού «μαρίδα», που τον καταπίνουν όλοι. Στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ που κατεβαίνω ως υποψήφιος, όλοι οι νομοί στους αναπτυξιακούς υπολογισμούς μου θα είναι απόλυτα ίσοι.

Και κυρίως για το νομό Δράμας, δεν θα επιτρέψω τη λογική της «Μαρίδας.Παρακαλώ να ανατρέξετε και στην σημερινή ομιλία μου στη Βουλή. Έχω βγάλει σχετικό Δελτίο Τύπου».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΚΡΗΞΗ» ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ»


Εκρηκτικός και απόλυτος, ο παρεμβατικός λόγος του Εκπροσώπου και Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σήμερα Τετάρτη (09.04.14), στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ως Εισηγητής στην Κύρωση Διεθνούς Συμφωνίας για την οικονομική ενίσχυση χωρών της Αφρικής και της Καραϊβικής, ο Τέρενς Κουίκ είπε:

«Σε εποχές που η Ελλάδα μαστίζεται από οικονομική ύφεση, καλούμεθα να συμφωνήσουμε στην εκταμίευση 370.000.000 ευρώ για χώρες της Αφρικής και της Καραϊβικής.

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη για ενίσχυση αυτών των λαών. Αντιλαμβάνομαι και ότι πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις και συμμαχίες ακόμη και με το τελευταίο κράτος του ΟΗΕ, πόσο μάλλον όταν χρειαζόμαστε την στήριξη τους στα πολλά ανοιχτά εθνικά μας θέματα.

Αλλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να μην περικόψουμε έστω και τα μισά από τα χρήματα αυτά, για να τα αποδώσουμε εκεί που χρειάζεται, μέσα στην ίδια την πατρίδα μας.

Με λίγες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μπορούμε να χτίσουμε και να λειτουργήσουμε δημόσια σχολεία στη Ξάνθη κ στη Ροδόπη, εκεί όπου μέσω της Παιδείας κάνει πάρτυ το τουρκικό Προξενείο.

Σε περιοχές όπως η Δράμα και η Καβάλα, ακόμα και το ένα ευρώ, μέσα στη κόλαση της ύφεσης, σίγουρα θα αποδειχθεί πολύτιμος θησαυρός.

Ας το αναληφθούμε ότι προηγείται η εθνική και οικονομική πολιτική μέσα στην ίδια την χώρα μας.

Και επιπλέον, μου είναι αδύνατον να υπερψηφίσω αυτή την Κύρωση, την ώρα που στις χώρες της Καραϊβικής ακμάζουν off shore εταιρείες, οι οποίες φαντάζομαι ποιές «εκπλήξεις» μπορούν να μας επιφυλάσσουν και ενδεχομένως με τη ψήφο μας να τις κουκουλώνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου