Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:" Άναψε το Άγιο Φώς και φέτος στα χέρια του Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη σε πείσμα όλων αυτών των σκουπιδιών που δεν σέβονται πάντα τέτοιες μέρες όσους Έλληνες με κατάνυξη ζούμε τα Άγια Πάθη αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου."


ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Καλή Ανάσταση

Το Φως της Ανάστασης του Κυρίου να ζεσταίνει τις καρδιές Όλων των Ελλήνων Όλων των Χριστιανών να φέρει πίσω την Ελπίδα που προσπαθούν να σκοτώσουν οι εκπρόσωποι της νέας τάξης πραγμάτων.

Άναψε το Άγιο Φώς και φέτος στα χέρια του Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη σε πείσμα όλων αυτών των σκουπιδιών που δεν σέβονται πάντα τέτοιες μέρες όσους Έλληνες με κατάνυξη ζούμε τα Άγια Πάθη αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου.

Μπορούν να ξανακρυφτούν πάλι στις τρύπες της ασημαντότητας και του μίσους τους μέχρι του χρόνου εμείς Υποδεχτήκαμε το Άγιο Φως με όλες τις Τιμές και θα το λάβουμε με σεβασμό απο τους Ιερείς μεταφέροντας την Ελπίδα στην οικογένεια και στο Έθνος.

Οι Δήμου οι Παπαδόπουλοι και οι Πιπιλήδες δεν είναι αργά να μετανοήσουν και να συμπορευτούν με τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό.

Θα αλλάξουμε τα πράγματα θα επαναφέρουμε την Αξιοπρέπεια την Εθνική Κυριαρχία στην Πατρίδα.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΕΔΩ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου