Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΙΚΥ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ


Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΙΚΥ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ»


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Με πολύ χαρά αναγγέλλω την υποψηφιότητα στην Καβάλα, της συναδέλφου μου δημοσιογράφου Βίκυς Μουντζούρη, η οποία συστρατεύεται με το ψηφοδέλτιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Ένα ψηφοδέλτιο εθνικού σκοπού που συγκροτούν υπέροχοι άνθρωποι, γυναίκες και άνδρες, που αποφάσισαν να βοηθήσουν ακόμα πιο ενεργά αυτή την ευλογημένη, αλλά εγκαταλελειμμένη ακριτική Περιφέρεια, η οποία δοκιμάζεται και σε εθνικά ζητήματα.
Λόγω της αναμφισβήτητης δημοσιογραφικής εμπειρίας και της ευπρέπειας που την διακρίνει (βασική φιλοσοφία για την ποιότητα του προεκλογικού μας αγώνα) η Βίκυ αναλαμβάνει και Εκπρόσωπος Τύπου και επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του Συνδυασμού μας.
Οι επίσημες ανακοινώσεις, μαζί με ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που με τιμούν με την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους στους Νομούς Δράμας και Καβάλας, θα γίνουν την Πέμπτη (10.04.2014) στη νέα περιοδεία μου εκεί.

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί έγκαιρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου