Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΑΜΘ


Σάββατο, 10 Μαΐου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ

«ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜ-Θ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ»



Ξεκινώντας το Σάββατο (10.05.14) από την Αλεξανδρούπολη τη νέα φάση των περιοδειών του, ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφτεί το πενθήμερο, μέχρι και την Τετάρτη, περιοχές της Ροδόπης, της Καβάλας, της Ξάνθης και την Θάσο.

«Μπαίνουμε στη τελευταία εβδομάδα του προεκλογικού μας αγώνα, πριν από τις κάλπες της πρώτης Κυριακής των εκλογών. Κάθε μέρα που περνάει, κάθε μέρα που συναντώ κι ακούω τον κόσμο σε πόλεις και χωριά όλης της ΑΜ-Θ Περιφέρειας, επιβεβαιώνεται η απόφασή μου για τον σχηματισμό του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Είμαστε οι απόλυτα ανυποχώρητοι και ξεκάθαροι σε όλες εκείνες τις θέσεις, που θα προασπίσουν και τα εθνικά και τα αναπτυξιακά συμφέροντα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εγγυώμαι ότι καμία αθηνοκεντρική κυβέρνηση δεν θα αποπειραθεί ξανά να αφήσει στα αζήτητα αυτή την ευλογημένη ακριτική περιοχή της Πατρίδας μας. Θα απαιτήσουμε και θα διεκδικήσουμε όλα αυτά που μας ανήκουν, για να σταματήσει η φυγή των νέων, για να ανοίξουν θέσεις εργασίας και να ξαναβρούν οι Μακεδόνες και οι Θρακιώτες, οι Θρακιώτισσες και οι Μακεδόνισσες, το χαμένο τους χαμόγελο».

Αυτό τόνισε ο Τέρενς Κουίκ αναχωρώντας το πρωί από το αεροδρόμιο της Αθήνας, μετά από την αποπεράτωση των κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων που είχαν σχέση, κυρίως, με ΑΜ-Θ θέματα.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο Τέρενς Κουίκ θα παραστεί την Τρίτη το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται προς τιμήν του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρου Β’, με τον οποίο τον συνδέει και προσωπική φιλία και την Τετάρτη θα βρίσκεται στη Κομοτηνή, για την Δοξολογία και την Παρέλαση στα πλαίσια των εορτασμών της επετείου για την απελευθέρωση της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου