Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ «ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ»


Σάββατο, 17 Μαΐου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

«ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ»


Και τους πέντε νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επισκέπτεται σήμερα Σάββατο (17 Μαΐου) ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Κάνω αυτό το τελευταίο ταξίδι, πριν ανοίξουν οι κάλπες, για να ευχαριστήσω και τους πέντε υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του Συνδυασμού μας, όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, αλλά και τα τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ που βοήθησαν σε αυτόν τον υπέροχο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε.

Ήταν ένας αγώνας που όλοι τον δώσαμε με εντιμότητα, μαχητικότητα και με μια πατριωτική συνείδηση, που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Επισκεφτήκαμε όλους ανεξαιρέτως τους Δήμους της Περιφέρειας. Επισκεφτήκαμε ακόμη και τα μικρότερα χωριά, που αμφιβάλλω αν τους έχουν δώσει σημασία, ακόμη κι οι τοπικοί Βουλευτές, με εξαίρεση τον δικό μας τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Έβρο.

Ακούσαμε και καταγράψαμε τον θυμό, τα παράπονα και τα δεκάδες άλυτα προβλήματα, που έμειναν άλυτα με βασική ευθύνη της Περιφέρειας, αλλά και λόγω της αθηνοκεντρικής κυβερνητικής αδιαφορίας.

Απόψε θα διανυκτερεύσω στη Νικήσιανη του Παγγαίου Καβάλας, κοντά σε φίλους που γνωρίζω από την εποχή που ήμουνα δίπλα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή».

Αύριο Κυριακή (18 Μαΐου) ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφτεί πολλά εκλογικά τμήματα και των πέντε νομών. Θα βρίσκεται επίσης και στα εκλογικά κέντρα, όπου θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Ο ίδιος ο Τέρενς Κουίκ θα ψηφίσει στην Κομοτηνή. Όπως είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη:

«Επέλεξα το πιο κοντινό - σε σχέση με το τουρκικό Προξενείο τη Κομοτηνής - εκλογικό κέντρο, για να στείλω στην Άγκυρα το μήνυμά μου, ότι από την επόμενη ημέρα των εκλογών θα με αισθάνεται πολύ καλά ο πράκτορας Πρόξενος που έχει στείλει εδώ. Εγώ, προσωπικά, δεν τον φοβάμαι. Άλλοι τον γλείφουν σε μία προσπάθεια να εκλεγούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου