Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ


Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΈΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ


«Ο Βουλευτής Έβρου, Ουζουνίδης Δ. Μαρίνος, εκλεγμένος με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, θα ήθελα να καταγγείλω στους Θρακιώτες την τακτική των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και τη Δημαρχία Κομοτηνής.

Στο βωμό της ψηφοθηρίας, η προβολή της υποψηφιότητας τους, όπως αναπαράγεται και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Θράκης (τύπος - ηλεκτρονικός τύπος), πραγματοποιείται και στην τουρκική γλώσσα.

Είναι ανεπίτρεπτο Έλληνες πολιτικοί στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα στη Θράκη, να προβάλλονται χρησιμοποιώντας την τουρκική γλώσσα. Είναι αναγκαίο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, να παρέμβει άμεσα και να ζητήσει την απόσυρση της τουρκικής γλώσσας από το προεκλογικό επικοινωνιακό υλικό των συγκεκριμένων υποψηφίων. Διαφορετικά, οφείλει να τους ζητήσει να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους. Σε αντίθετη περίπτωση, το λόγο έχουν οι Θρακιώτες.
Η Θράκη κατοικείται από ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες, που συμβιώνουν αρμονικά με τους συμπολίτες τους σεβόμενοι στα πλαίσια της ανεξιθρησκίας τη διαφορετική θρησκεία ορισμένων από αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου