Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ


Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ


«Θέλοντας να δώσω ένα τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα σχετικά με το νοσοκομείο Διδυμοτείχου και να μάθουν οι κάτοικοι του βορείου Έβρου όλη την αλήθεια γι’ αυτό το τόσο σοβαρό θέμα της υγείας γύρω από το οποίο το τελευταίο διάστημα παίζεται ολόκληρο τηλεοπτικό σόου και όχι μόνο στις πλάτες των ασφαλισμένων, έχω να αναφέρω τα εξής:

Μέσα σε τρεις μήνες το νοσοκομείο Διδυμοτείχου μπορεί να αυτονομηθεί και να έχει το δικό του διοικητή. Αυτό θα εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο την ιατρική περίθαλψη όλων των κατοίκων του βορείου Έβρου. Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι η σημερινή συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑ.ΣΟ.Κ. να καταθέσει μία τροπολογία στην Ελληνική Βουλή.

Δυστυχώς όμως, η σημερινή κυβέρνηση, και το απέδειξε και χθες με το πολυνομοσχέδιο «σκούπα», θέλει να διαλύσει, θέλει να εκμηδενίσει την υπερηφάνεια των Ελλήνων. Θα πρέπει να καταλάβει ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης ότι, όπως αυτός και η οικογένειά του έχουν άμεση πρόσβαση σε γιατρούς, φάρμακα και νοσοκομεία και όπως έχει και ο Βουλευτής Έβρου, Μαρίνος Ουζουνίδης, έτσι είναι υποχρεωμένη η Ελληνική κυβέρνηση να παρέχει στους κατοίκους του Ορμένιου, των Πετρωτών, της Πτελέας και κάθε ακριτικού χωριού τις ίδιες υπηρεσίες.

Τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση είναι άτομα συνδεδεμένα με τις παρατάξεις της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χαρακτηριστικά:

Βεντούρης Θρασύβουλος, Διοικητής 4ης Υ.Π.Ε. Μακεδονίας - διορισμένος από τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ. (;)

Λαζόπουλος Δημήτριος, Διοικητής Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης-πρώην υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Κακαλή Αθανασία, Υποδιευθύντρια Νοσοκομείου Διδυμοτείχου-διορισμένη από τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Πατσουρίδης Παρασκευάς, Δήμαρχος Διδυμοτείχου-πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

Μουζάς Δημήτριος, Δήμαρχος Ορεστιάδας-υποψήφιος Υπερνομάρχης της Ν.Δ.

Πουλιλιός Ευάγγελος, Δήμαρχος Σουφλίου-Ν.Δ. (;)

Γιαννακίδης Αριστείδης, Περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ., ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Νικολάου- Μαυρανεζούλη Γεωργία, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου - ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στάμου Στάθης, Πρόεδρος εργαζομένων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου - ΠΑ.ΣΟ.Κ. (;)

Μεντίζης Χριστόδουλος, Πρόεδρος εργαζομένων του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης- ΠΑ.ΣΟ.Κ. (;)

Με όλο το σεβασμό προς τα παραπάνω πρόσωπα και την επαγγελματική και πολιτική τους πορεία, γνωρίζουμε ότι συνδέονται με τη σημερινή συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας - ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αυτοί μαζί με τους τέσσερις (4) Βουλευτές του νομού εκπροσωπούν τα συμφέροντα σε θέματα υγείας των κατοίκων της περιοχής του Έβρου. Είναι απαραίτητο όλοι να προβούμε σε παρεμβάσεις καθώς δεν μπορεί μία κυβέρνηση και ένας Υπουργός να συνεχίσει να αδιαφορεί για ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα που αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Εάν δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντα του Έβρου, οι κάτοικοι του νομού μπορούν να μας στείλουν όλους στα σπίτια μας! Οι κάτοικοι του Έβρου έχετε και σε αυτό το θέμα τον πρώτο λόγο. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Βουλευτής Ουζουνίδης Μαρίνος έχουμε ανοιχτά και τα μάτια μας και τα αυτιά μας στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Έβρου.

Οι εκλογές πλησιάζουν και άρα ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του σχετικά με ποιον και πότε τον εκπροσωπεί. Εγώ, για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο πέρα από αυτά που έχω κάνει ήδη και που μου δίνει η θεσμική μου θέση ως Βουλευτής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου