Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η εικόνα-κόμμα

Η εικόνα-κόμμα




Τα απολιτικά σκύβαλα έχουν αποκτήσει κάποια ΠΟΛΙΤΙΚΗ δύναμη, διότι δίνουν στο ΤΙΠΟΤΑ την αυταπάτη της πολιτικής δύναμης. Και τούτο οφείλεται στο γεγονός , επειδή έχει δημιουργηθεί (δημιούργησαν) μια στρατιά ανθρώπων χωρίς πεποιθήσεις, μια εξαθλιωμένη και αγελαία εκλογική κινούμενη άμμο
Αυτό το ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ επιχειρούν οι ποικίλοι αγύρτες και Μεσσίες των «νταβάδων» να εκφράσουν, δίνοντας σ’ αυτό το ΤΙΠΟΤΑ την ψευδαίσθηση της πολιτικής δύναμης. 
Για να δώσεις πολιτική οντότητα στο ΤΙΠΟΤΑ πρέπει να είσαι ένα ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό το ΤΙΠΟΤΑ είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης και αυτό το ΤΙΠΟΤΑ επιδιώκει να εκφράσει. 
Ακριβέστερα: Οι «νταβάδες» είναι εκείνοι που επιχειρούν με ένα απολιτικό σκύβαλο (τίποτα) να οργανώσουν σε εκλογική δύναμη το κοινωνικό ΤΙΠΟΤΑ που το καθεστώς έχει δημιουργήσει. 
Το εγχείρημα με το Θεοδωράκη δεν είναι καινούργιο. Η πρώτη αποτυχημένη απόπειρα να γεννηθεί από το ΤΙΠΟΤΑ πολιτικό κόμμα ήταν με τον Αβραμόπουλο: 
Η  δημιουργία όμως του «ποταμιού» εκτός των ανωτέρω αποτυπώνει και τους επιθανάτιους σπασμούς αυτού του καθεστώτος, ιδιαίτερα την κρίση πανικού των «νταβάδων»: Πανικός που απορρέει από την ανικανότητά τους να αναπαλαιώσουν τη σαπίλα τους, να συγκροτήσουν εναλλακτικά σχήματα για τον ανασχηματισμό του κομματικού τους τοπίου ,Ιδιαίτερα σήμερα που ο ελληνικό λαός βράζει από ΟΡΓΗ και είναι έτοιμος (τον πυροδότη ζητά) να εκραγεί
Και όταν ο λαός κατεβεί στο δρόμο ΟΛΕΣ οι μαϊμούδες θα ψάχνουν λαγούμια να τρυπώσουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου