Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ



Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 17-01-2014, ο Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνος Ουζουνίδης στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης και είχε μία εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο Ευάγγελο Μυτιληνό.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επάρκεια και την ποιότητα του νερού από τον υδροταμιευτήρα Αλεξανδρούπολης από τον οποίο υδροδοτείται όλη η πόλη καθώς και τη μείωση των τιμών στα τιμολόγια ύδρευσης ώστε να ωφεληθούν επιπλέον οι δημότες του καλλικρατικού δήμου.

Έγινε αναφορά στα έργα που εκτελέστηκαν αλλά και σε αυτά που είναι υπό εκτέλεση ή ένταξη σε προγράμματα που θα ανοίξουν από το ΕΣΠΑ και που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα νερού στην πόλη μας.

Τέλος, διαπιστώθηκε η σημαντική βοήθεια του ΟΑΕΔ με τα τμήματα υδραυλικών που έχει δημιουργήσει και από τα οποία η ΔΕΥΑΑ παίρνει ασκούμενους μαθητές για δύο χρόνια και συμπληρώνει τα κενά που δημιουργούνται στο προσωπικό της από τις εθελούσιες εξόδους του 2010 και από τις συνταξιοδοτήσεις του παλιού προσωπικού μέχρι σήμερα.

Ο κ. Ουζουνίδης διαβεβαίωσε ότι ενημερώνεται και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου