Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ


Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ


Στον Πειραιά παρακολούθησε την τελετή Αγιασμού των Υδάτων ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος. Έκανε την εξής δήλωση:

«Η ημέρα των Θεοφανείων είναι για την Ορθοδοξία, για την Ελλάδα, η ημέρα της λύτρωσης, της Βάπτισης και της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος.

Αυτή η χρονιά εύχομαι να είναι και η χρονιά της λύτρωσης της πατρίδας μας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Θα κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα στις δημοτικές εκλογές, όπου εδώ στον Πειραιά, όπως και στις μεγάλες πόλεις, θα κατεβάσουμε αυτόνομα ψηφοδέλτια, δίνοντας το αντιμνημονιακό μήνυμα στις περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα και στις ευρωεκλογές, δίνοντας το μήνυμα των Ελλήνων ότι δεν θα υποστείλουν τη σημαία στο όνομα μιας ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης, μετατρέποντας την σε «κρεαταγορά», την οποία θα διαχειρίζεται η Γερμανία, αλλά σε μια Ευρώπη των εθνών - κρατών. Θα επιδιώξουμε τις εθνικές εκλογές για να ανατραπεί η σημερινή κυβέρνηση.

Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και το Άγιο Πνεύμα να βρίσκεται κοντά στην πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου